Artist...

Hei! Jeg har alltid likt musikk. Det er en perfekt måte å uttrykke følsene sine på. Her er de artistene jeg har blitt mest inspirert av:

1.Justin bieber. Han inspirerte meg fordi han er kjekk, flink og et bra forbilde.

2.
Drake. Han inspirerte meg fordi han er kul og spesiell.

3.
Nicki Minaj. Hun inspirerte meg fordi hun er kul, rapper og forandrer stilen og ved det overrasker publikum.

4.
Niall Horan. Han inspirerte meg fordi han er med i band men likevel gjør en forskjell og han er kjekk+ at han har en veldig fin stemme.

5.
Katy Perry. Hun inspirerte meg fordi hun er fargerik, gledespreder, positiv og synger bra live også.

6.
Rihanna. Hun inspirerte meg fordi hun fortsetter uansett hvilken motgang hun får og hun synger bra uansett om det er live eller ikke.

7.
Beyonce. Hun inspirerte meg fordi hun synger helt nydelig, hun er pen og er et godt forbilde.

Alle artistene jeg har nevnt er forbilder jeg ser opp til. Hvem er ditt forbilde? Fra nå av er alle tingene jeg vil at dere skal kommentere om, merket med en strek. Hvem er din favoritt artist (band). Jeg hører mye på musikk. Jeg er veldig interresert i det. Men det bare øker og øker for hver gang jeg hører på det. Jeg har også begynt å se på musikaler. Noen synes kanskje det er teit, men kan dere være så snille å la være å kommentere hvis det er sånn? Jeg liker å se artister utvikle seg. Det er sånn jeg blir inspirert. Så nå vet du kanskje litt mer om meg?

SNX

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sophia Grace

Sophia Grace

17, Oslo

Jeg er en ny blogger som gjerne setter pris på kommentarer og lesere. Håper dere kommer til å like bloggen min Jeg elsker alle mine lesere og jeg håper at dere vil fortsette og lese bloggen min lenge! Dere! Hilsen Sophia❤

Artister: Justin Bieber, Rihanna, Beyonce, 1D, Bella Thorne og Zendaya Coleman

Kategorier

Arkiv

hits