Si det!!!

Hei! Det er mye jeg vil fortelle dere men jeg vil også at dere skal fortelle ting til meg. Jeg kan ha godt av noen tips jeg også. Jeg vet atdet er mange som har vanskeligheter for å si sin mening men bare slipp deg løs. Si det, ingen ting er feil når det gjelder dette. Det finnes ikke noen fasit. Ikke vær redd! Jeg ber om det. Snakk med om alt mellom himmel og jord. Hva vil du jeg skal blogge mer om? Hva vil du jeg skal blogge mindre om? Si det rett ut. Ikke tenk, skriv det du tenker. Skriv om dyret ditt eller aktiviteter du liker. Alle har rett i å si sin mening og mene det. Ingen skal gå rundt å være rett for at andre skal mene noe annet enn deg. Jeg kan hjelpe deg hvis du har problemer. Bare du skriver dem. Jeg kan gi råd om alt... Nesten😊 Er det noe her i verden jeg liker er det å gi råd. Skriv det og enda viktigere si det til en du stoler på. Du kan også si det til de voksene hjemme. Bare husk at ingen ting er feil!!!!

6 kommentarer

Lissi

17.03.2013 kl.22:27

Redd:

Jeg er alltid redd for å havne i en situasjon der vennene mine mobber eller baksnakker andre. Jeg har lett for å bli revet med. Jeg klarer det bare ikke! Hva skal jeg gjøre?

Lone

17.03.2013 kl.22:30

Hei! Jeg er forelsket i en gutt men jeg blir nervøs når jeg er rundt ham. Jeg klarer aldri å si noe som i det hele tatt gir mening. Hva skal jeg gjøre???

Mille

17.03.2013 kl.22:34

Hei Sophia jeg vil bare si at du har en fin blogg!

Men det er en ting jeg trenger a du hjelper meg med.

Jeg har alltid drømt om å bli artist men jeg har skikkelig sceneskrekk! Jeg klarer bare ikke stå foran andre å synge. Hva skal jeg gjøre? Hilsen Mille❤

Sophia Grace

18.03.2013 kl.21:37

Mille: Hei Mille. Tusen takk. Du bør gå opp steg for steg.
1. Øv inn en sang.
2. Vis de for deg selv foran speilet.
3. Vis den for noen av kosedyrene dine.
4. Vis det en venn.
5. Prøv for et større publikum.
Lykke til!

Sophia Grace

18.03.2013 kl.21:40

Lone: Hei Lone. Ikke tenk på at du er nervøs. Hvis du vet hvilken type han er kan du velge om du vil dra det ut i noe romantisk eller si noe morsomt og få han til å le. Jeg har hatt samme probleme selv.
Dette klarer du?

Sophia Grace

18.03.2013 kl.21:43

Lissi: Hei Lissi. Hvis vennene dine baksnakker kan du ta mot til deg og si ifra at det er galt og at du ikke vil være med på det eller du kan snakke om noe annet. Hvis det ikke hjelper kan du bare finne noen andre å leke med. Da er de ikke den typen venner som du fortjener.
Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Sophia Grace

Sophia Grace

16, Oslo

Jeg er en ny blogger som gjerne setter pris på kommentarer og lesere. Håper dere kommer til å like bloggen min Jeg elsker alle mine lesere og jeg håper at dere vil fortsette og lese bloggen min lenge! Dere! Hilsen Sophia❤

Artister: Justin Bieber, Rihanna, Beyonce, 1D, Bella Thorne og Zendaya Coleman

Kategorier

Arkiv

hits